Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ora Rollaattori,ShampanjaHinta:159.00 €

Ora Rollaattori on laadukas kävelypyörä, joka sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Rollaattori on helposti taitettavissa kasaan kuljetusta varten ja se seisoo kasaantaitettuna myös itsestään.

Ora Rollaattorissa on kaksisuuntaiset jarrut: normaali jarrutus puristamalla kevyesti jarrukahvoista, sekä seisontajarru työntämällä jarrukahvan alaosa alas.

Ora Rollaattorissa on vakiovarusteena kori, jonka voi asettaa joko rollaattorin eteen tai istuimen alle. Istuimen alla se ei vie tilaa ja on enemmän suojassa.

Ora Rollaattorin värinä kaunis kulta.

TEKNISET TIEDOT:
- Kokonaisleveys: 61 cm
- Istuimen leveys: 45 cm
- Kokonaispituus: 70 cm
- Pyörien koko: 20 cm
- Koko kasattuna: 61 x 23 x 90 cm
- Korkeus säädettävissä: 80-88 cm
- Rollaattorin paino: 8 kg
- Käyttäjän max paino: 110 kg
- Korin max paino: 10 kg

Takuu 1 vuosi

Tuotteen paino: 8 kg

Lisätiedot

Takuu: 1 vuosi

Suosittelemme myös

Suihkutuoli selkänojalla, tuettu

suihkutuolituettu.jpg&width=280&height=500
Tukeva suihkutuoli on hyvä apu peseytymiseen. Kätevän taittomakanismin ansiosta tuoli ei vie paljon säilytystilaa. Tässä uudessa taittuvassa suihkutuolissamme on myös selkänoja, joka tekee istumisesta tukevampaa. Suihkutuolin istuin on helposti puhtaanapidettävää muovia, jalat ovat kestävää ja..
Hinta: 89.00 €

Ora Flex Rollaattori

flex1.jpg&width=280&height=500
Ora Flex Rollaattori on laadukas ja erittäin kevyt kävelypyörä, joka sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Ora Flex Rollaattorista saatavilla myös leveämpi XL -koko! OMINAISUUDET: Ora Flex Rollaattori on helposti taitettavissa kasaan kuljetusta tai säilytystä varten. Lisäksi rollaattorin jalakset..

Paino: 9.5 kg

Hinta: 249.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »